0
HU
7 útvonal 33 megállóminden amit látni kell
48 órán át érvényes jegy
25 nyelvű audio-guide
Videó
Email: sales@programcentrum.hu    Tel.: (+36) 1 317-7767
Bónuszfüzet Bónuszfüzet
Program Centrum
header
7 útvonal 33 megálló
48 órán át érvényes jegy
25 nyelvű audio-guide
sales@programcentrum.hu
Tel.: (+36) 1 317-7767
1 Szent István Bazilika

A Szent István Bazilika Budapest legnagyobb római katolikus templomja, a Parlamenthez hasonlóan magassága 96 méter ami Budapest legmagasabb épületei közé teszi. A látogatók lifttel mehetnek fel a toronyba, ahonnan fantasztikus panoráma tárul elénk!
Az Erzsébet tér
a szomszédos Deák térrel együtt  Budapest örökké nyüzsgő központja. Itt fut össze három metró vonal, innen indul a hop on hop off zöld útvonala. Nyáron népszerű találkozó hely az Akvárium klub füves terasza. Az Erzsébet tér a pesti belváros legnagyobb zöldterülete, melynek közepén áll a Danubius kút. A Deák Ferenc téren áll a Pollack Mihály tervei alapján épült Evangélikus templom. Érdemes megnézni az Anker-házat is, mert az épület ma is meghatározó látványossága Budapest belvárosának. A tér sarkán emelkedő hófehér épület eredetileg Adria-ház néven volt ismert, ahol a város legigényesebb bérlakásai voltak találhatóak, ma a Le Meridien Hotel.

A hotel főbejáratától balra található ügyfélszolgálati irodánk. Itt munkatársaink minden kérdésben szívesen segítenek, valamint lehetősége van külföldi utak lefoglalására. Egyben ez a szervezett vidéki túráink indulási találkozó pontja is.

  Vissza
Válasszon túrát!
20%
online kedvezmény
Bónuszfüzet
  • Egy évig érvényes
  • Ingyenes vezetett gyalogtúra és bicikli bérlés
  • Ingyenes gulyás leves, sör és rövidital
  • Több mint 20 kupon, amivel kedvezményesen látogathat el múzeumokba, fürdőkbe, éttermekbe Budapest egész területén
Budapest Card
Budapest Card 24hBudapest Card 48hBudapest Card 72h